خرما وغذاهای که میشود با آن درست کرد.

املت خرما غذای سریع ومقوی برای صبحانه است .ابتدا کمی کره یا روغن حیوانی داخل مایتابه بریزید بعداز اینکه کمی داغ شد خرماهارا به اندازه دلخواه خرد کنید وداخل مای تابه بریزید با حرارت متوسط کمی تفت بدهید بزارید خرما نرم شود سپس تخم مرغ را داخل مایتابه بشکنید اگر خواستید کمی گردو خرد شده هم به آن اضافه کنید بعد نمک وفلفل بزنید ومیل کنید.

استانهای جنوب کشورمان که در کنار خلیج فارس قراردارن بیشتر از غذاهای دریای استفاده میکنن ومصرف ماهی ومیگو زیادی در وعده غذایشان هست.در یکی ازاین استانها/استان بوشهر است که غذاهای سنتی ومحلی مخصوص خودشون را دارند.دراین استان نخلستانهای خرمای زیادی هم وجود دارد.

گمنه یا للک از غذاهای مورد علاقه مردم بوشهر است.که بجای برنج ونان همراه غذاهایی که با ماهی ومیگو وفیله ماهی درست میشودمورد استفاده ومیل میشود.للک از گندمی تهیه میشود که خیلی آرد نشده وبا یک درجه کمتر آسیاب شده است .جهت درست کردن این غذای لذیذ//پیاز را خردکرده ودرروغن تفت میدهیم بعدکمی آب به آن اضافه کرده میگذاریم تا جوش بیاید/سپس گندمی که قبلا بو داده ایم به آن اضافه میکنیم ودر آخر مانند برنج دم میکنیم.

پخت غذاهای دریای با خرما

غذاهای متنوع وسنتی زیادی مردم استانهای جنوبی وهاشیه خلیج فارس با خرما وماهی درست میکنن.گرمی خرما باعث میشود که طبع سرد ماهی گرفته شود وهمچنین طعم بهتری پیدا کند بطور مثال”/

ته انداز ماهی /قلیه ماهی /مجبوس/

قلیه میگو/حلوای انگشت پیچ/مسقطی جنوبی /

لگیمات/یتیمک بوشهری/قیمه بوشهری/یمیگو سوخاری ومیگو پلوبرای پختن مجبوس از موادی همچون برنج، مرغ، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه‌حات مختلف استفاده می‌شود.

برای تهیه دسری که با خرما وخرد شدهای بیسکویت میشود درست کرد ./اول خرما خوب شسته سپس هسته خرما را در میاوریم حال خرماهارا کنار میگذاریم.ظرفی که کف آن نچسب باشد را بر میداریم کره یا روغن حیوانی را داخلش میریزیم وبا شعله متوسط میگذاریم تا خوب کره آب شود دراین مرحله خرماهارا اضافه کرده وبه مدت 8الی 10 دقیقه توی روغن سرخ میکنیم ومیگذاریم خوب خرماها نرم وبا هم مخلوط شود وبصورت یک سطح یکدست بهم چسبیده در بیاد سپس ظرف خرما را برمیداریم و گوشه ای میگذاریم تا کمی سرد شود.حال بیسکویت را با دست به چهار یا شش قسمت خرد میکنیم و اضافه به مخلوط خرمای سرخ شده میکنیم وبادست کمی ورز میدهیم تا خوب جذب هم شوند حال بصورت رول در میاوریم وداخل پلاستیک یا فویل آلومینیومی می پیچیم وسر وته آنرا میبندیم داخل فریز میگذاریم .بعداز گذشت چندساعت نگاه میکنیم اگر سفت شده بود از فریز در میاوریم وبا چاقو به تکهای کوچک برش میزنیم ومیل میکنیم .

مواد لازم برای تهیه این دسر خوشمزه ومقوی.

خرمای تازه نیم کیلو//روغن حیوانی یا کره یک قاشق غذا خوری//بیسکویت 100گرم تقریبا 10الی 12تکه//

شرکت درنای جهت تهیه وتوزیع انواع مختلف خرمای جنوب در خدمت عزیزان ومشتریان گرامی میباشد .باما در تماس باشید .09125532588–09385332588

ایمیل/alimardani.mehdi31@gmail.com

آیدی تلگرام/mehdi7895@

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *