در مراحل رشد میوه خرما میزان تانن آن بسیار مهم است .
رقم خرما برحی “این رقم خرما در دنیا بسیار مشهور است .تانن موجود در خرما برحی در هر سه مرحله میوه خرما که مصرف میشود .( خلال / رطب / و خرما ) میزان کمی است. خرما برحی میوه دلپذیرو خوشمزه ای دارد.
در برخی از ارقام خرما فقط رطب و خرمای آن را می شود استفاده کرد.
در رقم خرما جوزی “خارک این میوه خرما بسیار شیرین و دلپذیر است .و بهترین کیفیت را دارد.اما قبل از خارک بسار گس می باشد و پس از مرحله خارک نیز چون میوه آن چرو کیده می شود.و گوشت از پوست جدا می گردد.خیلی بازار پسند نیست و تقریبا بی مصرف می شود.
در بعضی موارد رقم میوه خرمای خواصی با گفته های تاریخی و مذهبی گره خورده و باعث محبوبیت آن رقم میشود .بطور مثال “در رقم عجوه چون گفته شده حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (ص)از میوه خرمای عجوه تناول می کردن .کشت و پروش این رقم در داخل آن کشور رونق پیدا کرده و باعث محبوبیت این رقم در کشورهای تولید کننده دیگر هم شده است.
جدول “تفکیک ارقام خرما بر اساس میزان رطوبت
خشک “رطوبت میوه کمتر از 15 درصد | نیمه خشک/رطوبت میوه 15 تا 20 درصد | تر رطوبت میوه بیش از 20 درصد |
خرماهای //زاهد /دیری قصب/توری وسنگ شکن | استعمران/ پیارم / خضراوی بریم /ربی وحلاوی | مضافتی/.کبکاب//برحی گنطار/و خاصی |
شرکت درنای dornai.ir مفتخر است که در راستای رشد اقتصادی کشورمان ایران تلاش همه جانبه داشته تا ارقام مختلف محصول خرما را با کیفیت خوب و قیمتی مناسب به کشورهای دیگر صادر کند .
با شرکت ما در تماس باشید .09125532588——-09385332588
اینستگرام “m.a.dornai.ir
تلگرام” mehdi2455