خرما هرچه میزان رطوبت بالا وشهد وشیرینی بیشتر باشد زودتر کپک زده وبه سرکه تبدیل می شود .خرماهای مانند پیارم که از ارقام خشک هست باید مقدار بیشتری وزمان بیشتری برایش گذاشت .سرکه خرما خاصیتهای دارویی ودرمانی زیادی دارد.از سرکه خرما برای شیرینی پزی وطعم دادن به غذا ها استفاده میشود.تقریبا از زمانی که نخل خرما کاشته شد سرکه خرما هم ساخته ومورد استفاده قرار گرفت از این رو قدمت سرکه خرما بسیار است.سرکه خرما انواع مختلفی دارد.در درمان و پوسیدگی لثه / ضد عفونی واز بین بردن باکتری دهان/ کاهش درد دندان مفید است.
خرید وفروش سرکه سیب
در مصرذف سرکه خرما باید تعادل داشت .افرادی که دارای مزاجی سرد هستن. ودچار آسم وسرفه /افسردگی وبی حسی اندام نباید در مصرف سرکه خرما افراط کنن عوارضی مانند لاغر شدن /ضعف بینای را ممکن است بهمراه داشته باشد .وحتما از پزشک خود مشورت بگیرند.چنانچه بیماری خواصی نداشته باشید مصرف سرکه خرما عارضه ای ندارد .این نوشیدنی مفید به هضم غذا کمک میکند .باکتریها ی موجود در معده را از بین میبرد در درمان رفلکس معده (ترش) موثر است.