همانطور که میدانید سرکه های خرما //سیب //انگور دارای خواص زیادی هستن.سرکه خرما را میشود به عنوان چاشنی غذا و ضد عفونی کننده طبیعی وخوراکی یا برای پخت و پز غذا ازش استفاده کرد.در تهیه خرما باید از خرماها ی که رطوبت بیشتر وشیرینتر است استفاده کرد این نوع خرما مانند خرما ربی یا خرما پیارم بخاطر شهد وشیرینی زیاد سریع کپک میزندو سریعتر به سرکه تبدیل میشود .سرکه خواص درمانی زیادی دارد .ازجمله بر طرف کننده بوی دهان /درمان التهاب لثه وترش کردن معده .کاهش اشتها /جلو گیری از افزایش قند خون و خیلی موارد دیگر .سرکه ای که داخل ترشیجات میریزند مانند سرکه تازه خاصیت ندارد .
خرید وفروش سرکه خرما
خرید و فروش سرکه خرما در زمان برداشت خرما همیشه مقداری از خرما به عنوان ضایعات از چرخه بسته بندی وفروش وصادرات کنار رفته و نابود میشود.مانند ( پهک) /حال برای کاهش ضایعات وجلو گیری از اسراف “/ آنهارا ترشی میریزند.ترش یخرما را از خرمای نارس یا (خارک ویا پهک) می گیرند.
برای جبران کم خونی /افزایش شیر مادران شیرده /هضم غذا و بهبود دستگاه گوارش /مفید برای کبد و انرژی قوای جسمی و جنسی ترکیب سرکه خرما یا ( سرکه انگور ) با شره انگور و خوردنش بسیار مفید است .سرکه های خرما وسیب وانگور از بین سرکه های دیگر طعم خوب و ایده آلی دارد . برای درست کردن سرکه خرما از نمک و مایه خمیر و خرما همرا ه با آب جوشیده شده استفاده میکنن.
شرکت تجاری درنای dornai.ir/خرید وفروش انواع خرما در قیمتهای مناسب وکیفیت خوب در تماس باشید با تلفنهای 09125532588// –09385332588/–/ تلگرام mehdi2455//اینستگرامmehdialimardani24
لطفا طرز تهیه سرکه خرما از شیره خرما که دارای بریکس ۷۰-۷۲ میباشد را توضیح دهید.ممنون
سلام.عذر خواهی میکنم.کارما فقط خرید و فروش خرما هست و تخصص زیادی ندارم نمیتونم کمکتون کنم