خرما از محصولات استراتژی وبا اهمیت در صادرات میباشد وجزء 5 محصول کشاورزی است که صادرمیشود .بیشترین خرماهای صادراتی از دسته /خرمای استعمران/شاهانی/زاهدی/کبکاب/پیارم /مضافتی میباشد.
خیلیها فرق بین خرما ورطب را نمیدانن.میوه خرما وقتی میرسد سبزوسفت وهسته دار است که به آن چاقالی میگویند .بعداز این مرحله بعضی میوهای خرما رنگش زرد یا قرمز میشود که به آن رطب می گویند مانند رطب مضافتی وکبکاب که زمان چیدنش در این مرحله می با شد.اما مرحله ای است که بعداز رطب شدن: میوه خرما باید بمدت 20 روز در گرما ی مناطق گرمسیر روی درخت نخل بماند ” تا نیمه خشک شود .که به آن خرما میگویند.مانند پیارم /خرمای زاهدی وغیره.
فرق خرما با رطب چیست؟
دربین خرماهای نیمه خشک ورطب این را بدانید که رطب دشستان یا خرما ی کبکاب از ارزش غذای بالای برخوردار بوده ومی توان بدون نیاز به یخچال برای مدتی آن را سالم نگه داشت.اگردوست ندارید خرمای شما شکرک بزند در زمستان آنرا داخل یخچال نگذارید.مصرف زیاد خرما باعث افزایش وزن میشود از این رو افراد باید در مصرف خرما تعادل داشته باشن مخصوصا کسانیکه بیماری دیابت دارند یا سابقه آنرا در خانواده داشته اند.میوه خرما دارای ویتامینهای از جمله A-B-C-Eمیباشد ومواد آلبو مینوئیدی/پکتین //آب و25درصد ساکاروز//50درصد گلوکز که همه اینها به نوعی برای بدن مفید است .
برای اطلاعات بیشتر ومشاوره در خرید وفروش وصادرات انواع با ما در تماس باشید .DORNAI.IR
تلفنهای تماس شرکت (درنای ):09125532588-09385332588
ایمیل شرکت:alimardani.mehdi31@gmail.com
.