قند خرما به نسبت شکر وقند

هر عدد خرما حدود 80 گرم است و نزدیک به 23 درصد آب و مقدار کمی پروتئین دارد.خوردن خرما برای کسی منع نمیشود ولی بهتراست افراد دیابتی در طول روز ودر سه وعده آن مقدار خرمای که میخواهند بخورن میل کنن هر چند که قند خرما و توت خشک یا کشمش به نسبت قندهای که در شکر وقند موجوده پایین تر است ولی افراد دیابتی بهتراست رعایت کنن.کالری خرمااز فروکتوز و گلوکز است ومعمولااین قندها همرا ه فیبرهستند .پس مصرفش به صورت متعادل توصیه میشود

خرما و کشمش هم قند خون را بالا می‌برند

قند خرما بجای شکر

قند موجود در هر خرما 5گرم است وکالری موچود در هر خرمای رطب 20 کیلو کالری ویتامینهای مانند A/C که بدن نیاز دارد را یک خرما نمی تواند تامین کند اما اگر 3خرما و3سهم میوه را در طول روز مصرف کند این ویتامینها به بدن میرسد.قند خرما به راحتی جذب بدن میشود .قند خرما از خرمای خشک‌شده به دست می‌آید. قند خرما را می‌توان در بسیاری از دستور‌العمل‌های پخت غذا به عنوان جایگزینی برای شکر سفید یا قهوه‌ای استفاده کرد.قند خرما به دلیل دارا بودن فیبر می‌تواند برای یبوست خوبه/قند خرما بخاطر داشتن فیبر موجود در خودش واینکه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های ریسک ابتلا به سرطان روده را کم کرده وضد سرطان است.

خرید و فروش وتهیه انواع خرمای با کیفیت در بسته بندیهای شیک وقیمتی مناسب با ما تماس بگیرید.

09125532588–09385332588/شرکتDORNAI.IR

ایمیل/alimardani.mehdi31@gmail.com//آیدی تلگرامmehdi2455

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *