خرماها در دستهای خشک ومرطوب ونیمه مرطوب قراردارند.پس نگهداری آنها متفاوت میباشد.شرایط نگهداری که از زمان تولید وبسته بندی تا زمانی که به دست مصرف کننده میرسد بسیار مهم است ودر کیفیت وسلامت خرما از اهمیت بالای برخوردار است .اگر خرما را در دردمای صفر درجه سانتی گراد نگهداری کنیم فقط به مدت 6الی 12ماه امکان پذیر است .حال اینکه اگر در منزل ودر قفسه یا کابینت میوه خرما را نگه داریم فقط یکماه امکان دارد وبعد از این خرما ترش وفاسد میشود.خرماهای فاسد مزه تندی دارند ودر دهان خیلی زود له وپخش میشوند.
علائم خرمای فاسد
چیزی که باعث ترشی خرما میشود تخمیر میکروسکوپی است :البته در خرماهای که بیشتر از 25درصد رطوبت دارند.یکی از راه های جلوگیری ازفساد خرما این است که خرما تا رطوبت 20درصدی خشک شود .برخی سود جویان متقلب خرماهای درجه دو وسه وخرماهای که در انبارها زیاد ماندن ونزدیک به فاسد شدن هست را می خرند وبا اضافه کردن شهد وشیره به خرما وبسته بندی با برندهای تقلبی آنرا به بازار عرضه میکنن.در صورتیکه اکثر شرکتهای معتبر قبل از بسته بندی خرما آنها را با مواد ضد عفونی کننده مانند //متیل برومید یا کربن دی اکسید ضد عفونی کرده ودر بسته های ضد حشره نگهداری میکنن.
شرکت درنای تهیه وتوزیع انواع خرمای جنوب .باما در تماس باشید .09125532588//09385332588 ایمیل شرکت//alimardani.mehdi31@gmail.com//آیدی تلگرامmehdi2455@