تهیه چیپس خرما خانگی

تا ۳۰ درصد وزن خرما را آب تشکیل می‌دهد. میوه خرما ۲ درصد پروتئین و کمتر از ۲ درصد چربی و املاح دارد. پروتئین و آب موجود در آن بسته به نوع خرما و مرحله رسیدن آن فرق می‌کند. .چرا که به کبد وطهال آسیب میزند ومصرف زیادش باعث جوش دهان وفشار خون بالاوپوسیدگی دندان میشود.خرما را به انواع مختلف میتوان در سبد غذای روزانه قرارداد. بیسکویت خرما //کیک خرمای//یکی از اینها تهیه چیپس خرما است که به راحتی در منزل میشود درست کرد.برای درست کرد ن چیپس خرما از خرمای خشک بدون شیره استفاده میکنیم .خرماها را کاملا شسته و خشک میکنیم وبعد هسته خرما را جدا کرده آنرا با قیچی بصورت حبه های کوچک تقسیم میکنیم وبا یک لیوان آرد ومقداری خیلی کم شکر مخلوط میکنیم

dornai.ir

خواص چیپس خرما

چیپس خرما را مدت زمان طولانی تری میتوان نگهداری کرد ودرکنار غذا وچای میشود میل کرد.در 100گرم چیپس خرما 20الی 50 درصد پروتین /89میلی گرم منیزیم//فسفر موجود درآن50 میلی گرم//و خواص معدنی دیگر موجود است.پروتین و آب موجود در خرما ها از لحاظ اینکه از کدام نوع و چه دسته ای است ومراحل رسیدن آنها چگونه بوده با هم فرق داردند. میوه خرما 2درصد پروتئین و کمتر از 2درصد چربی واملاح دارد.

با ما مشاوره وهمفکری داشته باشید تا در خرید وفروش انواع مرغوب وباکیفیت خرما در کنار شما باشیم .تلفنهای تماس/09125532588//09385332588//ایمیل/alimardani.mehdi31@gmail.com

شرکت DORNAI.IR

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *