چگونه میتوان شکر اینهمه نعمت را بجا آورد تنها از یک درخت خرما از ریشه تا برگ وساقه وتنه ومیوه هیچ کدام بی استفاده ودور ریز نیست خدایا شکرت که انواع غذا /دارو/درمان /را با خلق میوه خرما برای ما فراهم کردی.
پنیر نخل خرما ماده ترد/که درمیانه تنه /سر یا تاج نخل میباشد ورنگ سفید شیری دارد که طعم آن شیرین وگس است .خوردنی وبسیار مغذی ومقوی است والبته گران قیمت.در اصطلاح محلی به آن غاپ میگویند.پنیر نخل در همه فصل سال بدست می آیدودر فصل پر بارش شیرینتر است .طریقه درست کردنش اینگونه است که اصولا باغداران نخلهای که دیگر بار نمی دهد را قطع میکنن وبرگ ولیف های دور برگ ها را می زنن وپنیر آن را که در انتهای تنه نخل است را بیرون می آورند.
خواص پنیر نخل
از خواص پنیر نخل در درمان کم خونی /تقویت قوای جسمی وجنسی/درمان نازایی/درمان بیماریهای عصبی وآلزایمر.پنیر نخل در استانها وشهرهای مختلف نامهای گوناگونی دارد.درشهرگراش پیزگ/در جهرم کچ/در بلوجستان کوش یا کیش//در لارستان خپ/در بوشهرغاپ//در قیر وکارزین بوکوم/ودر هرمزگان کور/میگویند.هر نخل 3تا10 کیلوگرم پنیر داردواین خوراکی لذیذ سرشار از آهن ومواد معدنی وویتامین است.از شکوفه های نخل خرما که در اوایل بهار جوانه میزند عرق تهیه میکنن بنام عرق تارونه که بسیار گرم ومقوی است وبرای درد معده وقلب بسیار مفید.
.شرکت درنای سعی دارد تا شمارا با اطلاعات در مورد میوه خرما این میوه بواقع بهشتی بیشتر آشنا کند وامید روزی که کشورم ایران از بزرگترین صادرکننده فرآورده های خرما به جهان باشد تا جوانان این کشور در این حرفه کار آفرینی کنن.با ما در تماس باشید.
09125532588//09385332588//ایمیل/alimardani.mehdi31@gmail.com