پنیر نخل خرما چیست ؟

بهترین زمان مناسب برای تولید پنیر نخل خرما فصل پاییز و زمستان است .فصل به ثمر رسیدن میوه خرما و زمان برداشت آن در فروردین تا آخر شهریور می باشد .ودر این زمان وقت برداشت پنیر خرما نیست .مصرف پنیر نخل خرما برای درمان وپیشگیری بیماریهای قلبی وعروقی مفید است زیرا سرشار از اسیدهای چرب ضروری می باشد .این پنیر بسیار مقوی برای رشد و تولید برگ ومیوه جدید است و همانطور که میدانیم پنیر نخل در انتهای تنه نخل است .پنیر نخل خرما در درمان آلزایمر/درمان کم خونی /ضعف قوای جسمی وجنسی/بیماری عصبی پارکینسون // درمان نازایی //وبرخی بیماریهای دیگر مفید است.

شناخت پنیر نخل خرما

یک نوع خوردن ومصرف پنیر نخل خرما همراه سالاد سبزیجات می باشد .اصولا پنیر نخل خرما را از چند درخت مختلف میگیرند و با هم مخلوط میکنن آنهارا پودر کرده و در دمای 70 درچه سانتی گراد پودر وخشک میکنن .این پنیر تشکیل دهنده سلولهای بنیادی درخت خرما است .البته این را بدانید که پنیر نخل از درختان نر وبی ثمر گرفته میشود وبه هیچ وجه نخلی که میوه می دهد را نمی زنن تا پنیر آنرا بگیرند.پنیر نخل خرما نر که اصلا بار نمی دهد به نسبت نخل باردهی که خشک یا بی ثمر شده .مشتری بیشتری دارد ./بدلیل تردد بودن /ظریف بودن/مزه شیرین و رنگ ولعاب زیبای آن .

خرید وفروش انواع خرما در قیمتهای مناسب وکیفیت خوب در تماس باشید با شرکت تجاری درنای dornai.ir تلفنهای 09125532588//09385332588// تلگرام mehdi2455//اینستگرامmehdialimardani24

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *