در اینجا نام انواعی از خرما را نوشته ایم که بعضی از افراد جامعه به آنها علاقه دارند.خرماها در تنوع گوناگونی وجود دارد .و راههای مختلف برای مصرف آنها ست . بطور مثال خوردن خرما ی که روی آن کنجد پاشیده شده و داخلش بادام گذاشته اند و یا می توان خرما را در نوتلا زده و میل نمود .مزه ای عالی دارد.
خرمای ربی از جمله انواع خرمای نیمه خشک است .در استان سیستان و بلوجستان به وسعت زیادی کشت می شود .ظاهری چروکیده و قدی کشیده و ماندگاری خوبی دارد.
خرمای کبکاب از انواع نیمه خشک خرما است. پوست آن نسبت به دیگر انواع خرما زخیمتر است و مصرف آن در ایران زیاد است .خرمای کبکاب بیشتر محصول نخلستانهای بهبهان می باشد .شهد و شیرنی زیادی دارد و خوش رنگ می باشد.
استعمران از جمله نمونههای تولید شده در ایران است. این خرما در گروه خرماهای نیمه خشک قرار دارد و از این رو حمل و نقل آن آسان است و برای صادرات خوب است. شایان ذکر است خرمای استعمران میزان قند بالایی دارد و برای ورزشکاران مناسب است. حدود ۷۰ درصد از نخلستان های خوزستان زیر کشت این نوع خرما می باشد
خرمای خضراوی از انواع خرماهای نرم است و بومی کشور عراق می باشد. که در ایران هم کشت می شود .خرمای خضراوی هم بصورت خارک و هم رطب مصرف میشود.هسته این خرما کاملا از میوه جدا است و می توان به راحتی از تمام میوه استفاده کرد .خرمای خضراوی دومین رتبه سطح زیر کشت را در خوزستان به صورت خودش اختصاص داده ..
خرمای عجوه از نوع خرما ی ترکیبی نرم و خشک است، خرمای بسیار شیرین می باشد و در دهان نرم میشود. خرمای عجوه دارای خواص شفا بخش است . در حدیث آمده که پیامبر گفتهاست .خوردن 7 عدد از این خرما در هنگام صبح از فرد در برابر سحر و جادو تا عصر محافظت میکند. این نوع خرما از محصولات عربستان سعودی است
صادرات انواع خرما /تهیه و توزیع ارقام مختلف با کیفیت وقیمت مناسب با ما در تماس باشید .تلفنهای تماس 09125532588/—/09385332588//آدرس تلگرام/mehdi2455/—-/اینستگرام/m.a.dornai.ir //
خرمابی آل مهتری جزء رقمهای زود رس می باشد. و همین زود رس بودنش مزیتی شده که ارزش اقتصادیش بالاتر رود.خرما آل مهتری /میوه آن نسبتا کوچک و کشیده است این خرما بومی استان هرمزگان است .
خرما خدری یکی از انواع خرماهای می باشد که به دلیل تر و تازگی اش و قیمت مناسبی که دارد صادراتش زیاد می باشد .رنگ این خرما قهوه ای و مزه ای شیرین / با پوستی چروکیده . گاهی در انداز بزرگ و گاهی کوچک است .خرمای خدری انرژی تان را افزایش داده و جان دوباره به انسان می دهد.خرما خدری از بهترین خرماها برای مصرف می باشد .
خرما شکری Shukkari . این خرما دارای مواد مغذی و خواص شفا بخش می باشد .بسیار شیرین و ترد است .خرما شکری کلسترل را پایین می آورد .جلوگیری میکند از پوسید گی دندانها و خستگی را بر طرف می سازد.کشت این خرما در مناطق جنوبی کشورمان ایران و در منطقه قصیم عربستان می باشد.
خرمای گنتار از جمله انواع خرمای تر است. این نوع خرما را میتوان بهصورت خارک و رطب نیز مصرف کرد
خرمای خلاص “دارای پوستی شل است . و زمانیکه کاملا رسیده باشد دارای عطری با بوی کارامل می باشد .خرمای خلاص تازه “حالت چسبنا کی دارد و بیشتر با قهوه عربی خورده می شود .خرمای خلاص برای مناطق قصیم الخرج عربستان است .
خرمای انبارارANBARA .شیرین به رنگ قهوه ای و سرشار از پروتئین می باشد . خرما انباری ظاهری بزرگ دارد . گوشتی بوده با هسته ای کوچک که همین صفات باعث علاقه مردم به این نوع خرما شده .خرمای انبارار یکی از گرانترین نوع خرما هاست .