رطب گنتارکه قنطار و قندی هم گفته می شود ” این رقم از خرما هم جزء رقمهای سازگار خرما در خوزستان است.میوه رطب گنطار از نوع نرم ( تر) است .
رنگ خرما گنطار | در مرحله خارک :زرد رنگ و در مرحله رطب” قهوه ای روشن //در مرحله خرما”قهوه ای تیره |
اندازه خرما گنتطار | طول هر دانه خرما 3 -2/5 سانتیمتر و قطر هردانه : 2 سانتیمتر |
وزن هر عددخرما | 4 الی 5 گرم |
شکل خرما گنطار | بیضوی و نسبتا کوتاه و کلاهک آن زرد رنگ و برآمده |
بذر | کوتاه و نسبتا پهن |
رطب گنطار بدلیل اینکه از بافت نرمی تشکیل شده . میوه آن در برابر فشردگی حساس می باشد . به همین دلیل در حمل و نقل و جابجای محدودیتهای وجود دارد .و باید رعایت شود .میوه خرما گنطار از قدرت انبار داری و ماندگاری بالای برخوردار است .قدرت تولید این رقم محصول به طور متوسط 70 کیلو گرم در هر درخت می باشد .میوه خرما گنتطار برای مصارف مختلف تازه خوری و همچنین از ارقامی است که برای تولید شیره خرما به کار میرود .در بسته بندی این رقم خرما از کارتن های کم حجم استفاده می کنند.فصل برداشت میوه خرما گنطار در خوزستان که مهمترین منطقه کشت آن محسوب می شود.در شهریور می باشد .میزان رشد درخت متوسط و اندازه تاج آن نیز متوسط است.
براساس نتایج تحقیقات و مشاهدات و تجربه محققان و نخل کاران برای کشت ارقام خرما در استان خوزستان “
استان خوزستان “مناطق کشت”آبادان و خرمشهر از ارقام خشک و نیمه خشک:(خرمای استعمران//دیری//زاهدی//فرسی/)
استان خوزستان “مناطق کشت “آبادان و خرمشهراز ارقام نرم (تر):((خرمای برحی//گنطار//بریم//عویدی//عویمری))
شرکت تجاری درنای dornai.ir تهیه وتوزیع ارقام خرمای جنوب و مشتقات خرما جهت اطلاع از قیمت و موجودی محصول مورد نظر با کارشناسان تماس حاصل کنید . 09125532588–09385332588 -آیدی تلگرام ” mehdi 2455—————–پیچ اینستگرام” m.a.dornai.ir -جیمیل جهت ارسال مشخصات در همکاری با دوستان محترم همکارم alimardani.mehdi31@gmail.com