از نکات کلیدی در خصوص گرده افشانی درخت خرما . تنک میوه وخوشه خرما"" با توجه به تراکم میوه های خرما روی خوشه "به منظور بهبود کیفیت و کمیت محصول خرما "به این دلایلی که در زیر است " تنک کردن میوه در نخل بایستی انجام شود
افزایش اندازه میوه
افزایش مرغوبیت و بازار پسندی محصول
جلوگیری از سال آوری و تنظیم میوه دهی مناسب سالیانه
کاهش ریزش محصول
کاهش پدیده ترشیدگی و تخمیر میوه ها از طریق بهبود تهویه در درون خوشه.
کاهش فشردگی میوه ها در خوشه و کاهش بد شکلی میوه
افزایش سرعت رسیدگی میوه ها وبهبود رنگ گیری آنها
برای تنک کردن میوه خرما روش های مختلفی است. مانند
کاهش تعداد خوشه ها
تنک کردن درون خوشه ها
در کاهش تعداد خوشه ها ؟ هر نخل بیش از 20 خوشه تولید می کند. که اگر همه خوشه ها تا پایان برداشت محصول باقی گذاشته شوند.محصول سال بعد تحت تاثیر قرار می گیرد.و سال آوری ( تناوب باردهی ) ایجاد میشود . که طی آن در سال بعد تعداد بسیار کمی خوشه تولید می شود . با توجه به اینکه برگ ها منبع اصلی خوشه ها هستند. و خوشه ها به عنوان اندام مصرف کننده باید با تعداد برگ متناسب باشند . تنک کردن خوشه های خرما با نسبت 8 تا 12 برگ هر خوشه ( براساس نوع رقم ) به بهبود تخصیص مواد غذایی به خوشه ها منجر خواهد شد.در کل “بسته به رقم خرما تعداد برگ فعال در درختان بالغ از سن 10 تا 15 سالگی به بعد ثابت است.همیشه با تولید برگ های جدید طبیعتا برگ ها قدیمی تر از چرخه خارج می شود.وهمیشه تعداد ثابتی برگ فعال روی درخت نخل وجود دارد.لذا در هر رقم خرما باید بطور تصادفی تعدادبرگ در چند اصله نخل شمارش شود .تا بتوان نسبت دقیق تعداد خوشه را تعیین کرد. به همین منظور تاج درخت با استفاده از دو طناب رنگی به چهار بخش تقسیم می شود.تعدادبرگ در هر قسمت شمارش می شود و نهایتا تعدادبرگ در هر نخل تخمیین زده میشود.
شرکت تجاری درنای dornai.ir تهیه وتوزیع ارقام خرمای جنوب و مشتقات خرما جهت اطلاع از قیمت و موجودی محصول مورد نظر با کارشناسان تماس حاصل کنید . 09125532588–09385332588 -آیدی تلگرام ” mehdi 2455—————–پیچ اینستگرام” m.a.dornai.ir -جیمیل جهت ارسال مشخصات “رقم میوه وقیمت برای همکاری با دوستان محترم همکارم alimardani.mehdi31@gmail.com