ویتامینهای B9″B12″B1″K”ث”آ” میوه خرما درمقایسه با ویتامینهای میوه زردآلو”انجیر”کشمش

متخصصان گزارش کردن  “ویتامینهای (ث) و (آ) مقدار کمی در خرماهای خشک وجود دارد . ویتامینهای (ث) و B1(تیامین ) “B2) ریبوفلاوین ) ” نیکو تینیک اسید ( نیاسین ) و ویتامین ( آ) نیز در خرما وجود دارد.

بطور مثال خرما حلاوی دارای  ” ویتامین  )B1که    92میکرو گرم در 100 گرم خرما می باشد

ویتامین B2(160  میکرو گرم در 100 گرم خرما)

ویتامین B9(53  میکرو گرم در 100 گرم خرما حلاوی )

ویتامین  ث (3300 میکرو گرم در 100 گرم خرما حلاوی)

برای خرما خدر اوی ” ویتامین B1(85 میکرو گرم در 100 گرم خرما )

B2(135 میکرو گرم در 100 گرم خرما )

B9 (39 میکرو گرم در 100 گرم خرما )

ویتامین ٍث (2900 میکرو گرم در 100 گرم خرما )

برای خرما سایر ” ویتامین B1( 120 میکرو گرم در 100 گرم خرما )

ویتامین B2( 125 میکرو گ”در 100گ خرما )

ویتامین B9( 65 گ در 100 گ خرما )

ویتامین  ث ( 16000میکرو گ در 100 گ خرما )

برای خرما زاهدی ” ویتامین B1( 73 میکرو گ در 100 گ خرما )

ویتامین B2 ( 153 میکرو گ در 100 گرم میوه خرما )

ویتامین B9( 58 میکرو گ در 100 گ خرما )

ویتامین ت ( 2200 میکرو گ در 100 گ خرما)

از متخصصان این حوضه ”  شخصی به نام ( باری ولد Barreveid در سال 1993) مقدار ویتامین ها(72/.  ”B1)” ( B2 ./73) ) ” ,( 7/7 A), ویتامین “ث” 7/2)و نیکو تینیک اسید  2/. ) و 2/2 وتا 33/. میلی گرم در 100 گرم خرما گزارش کردن .

از جمله محمد صدیق و همکاران  در سال ( 2014) ویتامین های  ریبو فلاوین ” تیامین ” بیوتین ” اسید فولیک و آسکوربیک اسید ” و آل فارسی  و ” لی “(َAL-FARSI and LEE” 2008a) ویتامین های گروه مانند تیامین (B1)” ریبوفلاوین (( B2 “نیاسین (B3) ” پانتو تینیک اسید ( B5) “پیریدو کسین ( B9) ” و ویتامین K را در میوه خرما گزارش داده اند .

نکته قابل توجه اینکه ” بعضی از ویتامینهای (B3″B5″B6″B9) / که در سیب ” پرتقال و انواع توت ها وجود دارد .در میوه خرما بیشتر یافت می شود . ” ( نیاسین ) موجود در خرما بالا بوده و بین 1/61-1/27میلی گرم در صد گرم خرما متغییر است . ویتامین های که محلول در آب هستند .در میوه خرما و در مراحل مختلف  رسیدگی میوه خرما متفاوت می باشند .

بیشترین ویتامین ها در میوه رسیده خرما “(B1″B3″B5”, B6)میباشند .

و در میوه نارس خرما بیشترین ویتامین ها (B2″B9″B12″) موجود می باشد .

ویتامین ( ث) موجود در خرما کم می باشد . ولی در مقایسه با  ویتامین  ( ث) موجود در میوه آلو ” زرد آلو ” انجیر و کشمش  بیشتر است . این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و در جلوگیری از بیماری ها نقش مهمی دارد . اگر میوه خرما را با سایر میوه های خشک مقایسه کنیم ” می توان به عنوان یک منبع مناسبی از ویتامین ها مخصوصا ویتامین ( ث) (3/9 میلی گرم در 100 گرم ) بحساب آورد .

ارقام مختلف خرما مانند خرما برحی “( 3/40) ” خرما حلاوی (2/90) ” و خرما خلاص ( 2/40) میلی گرم در صد گرم وزن مرطوب  دارای ویتامین ( ث) می باشد .

شرکت تجاری درنای dornai.ir تهیه و توزیع ارقام با کیفیت خرمای جنوب در بسته بندی های شیک و با قیمتی مناسب ” در خدمت عزیزان وتجار گرامی در سراسر کشور می باشد .

با ما در تماس باشید ” 09385332588—09125532588

تلگرام ” t.me/mehdi 2455 ——–ا

ینستگرام “m.a.dornai.ir

جیمیل شرکت “alimardani.mhdi31@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *