تنک کردن درون خوشه ها-رقم برحی-مجول-دجلت نور

در تنک کردن میوه وخوشه خرما و همچنین کاهش تعدادخوشه هاباید تناسبی رعایت شود.که در بخش قبلی توضیحی دادیم .برای مثال ” نخل های رقم برحی با سن حدود 10 سال بین 100 تا 120 برگ فعال بالغ دارند. بنابراین 8 تا 10 خوشه در هر نخل بایستی باقی گذارده شود .بر اساس قاعده کلی “هر سال در درخت خرما 2 تا 3 حلقه برگ جدید تولید می شود . در هر حلقه 13 برگ است . بنا براین در هر سال 29 تا 36 برگ جدید تولید می شود . قاعده این است که تا 3 سال بعد از کشت پاجوش بایستی همه خوشه ها ی تولید شده حذف شوند.” زیرا در این مرحله رشد نخل بر تولید میوه ارجحیت دارد.در سال چهارم 1 تا 2 خوشه ” در سال پنجم 3 تا 4 خوشه ” در سال ششم 4 تا 5 خوشه روی نخل باقی گذاشته شود. بسته به رقم خرما و شرایط پرورش ” نخل در سن 10 تا 15 سالگی حداکثر تولید را دارد. و بیش ترین تعدادو اندازه برگ را داراست > بهترین زمان تنک خوشه بعد از مرحله حبابوک است که از تلفیح نیز اطمینان حاصل شود . و تنک با دید بازتری انجام شود. زمان تقریبی برای تنک خوشه 6 تا 8 هفته بعد از گرده افشانی توصیه شده است . در این مرحله ابتداد خوشه های ضعیف و تلفیح نشده حذف می شوند. و سپس براساس رعایت تعادل خوشه ها روی درخت “خوشه های اضافی حذف میشوند

بیمه کشاورزی و هیات دولت به داد نخل داران شرق کرمان برسند/۷۰درصد ...

تنک کردن درون خوشه ها

گاهی اوقات بجای اینکه خوشه کامل حذف شود .تراکم میوه روی آن کم تر میشود. که به روش های مختلفی انجام می گیرد .

1)حذف ثلث انتهای خوشه در هنگام عمل گرده افشانی (کاربردی ترین و کم هزینه ترین روش) یا حذف ثلث انتهای خوشه در مرحله کیمری ” مناسب برای ارقامی با طول خوشه چه بلند “نظیر خرما دجلت نور

2)حذف ثلث خوشه چه های میانی خوشه ” مناسب برای ارقامی با طول خوشه چه کوتاه نظیر خرما حلاوی

3) حذف تعدادی از میوه های روی خوشه چه ها ” مناسب برای ارقامی با میوه درشت نظیر خرما مجول

4) تنک شیمیایی ” اتفن 100 میلی گرم در لیتر

تعامل و همکاری با تولید کنندها و تجار از اهداف شرکت درنای dornai.ir است .تهیه و توزیع ارقام مختلف خرما در سراسر کشور و صادرات به کشورهای اروپای در بهترین کیفیت و بسته بندیهای شیک و مناسب /با ما در تماس باشید “09125532588-09385332588–جیمیل شرکت” alimardani.mehdi31@gmail.com

اینستگرام “m.a.dornai.ir–تلگرام “mehdi 2455

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *