تهیه سرکه خرما

ظرفهای که برای تهیه سرکه خرما استفاده می شود باید کاملا ضد عفونی وتمیز باشد.در تهیه سرکه باید از میوه خرمای سالم استفاده شود .میوه کپک زده وگندیده باعث خراب شدن سرکه و از بین رفتن باکتری مفید آن میشود.در تولید سرکه بیشتر از میوه خرمای سالم ولی درجه یک ودو استفاده میکنن.آنهارا شسته و خرماهای ضایعاتی را جدا کرده .اتیل الکل جهت تخمیر به آن اضافه شده /که درصد الکل را به 96 میرساند اما برای تهیه سرکه آن را 12 الی 14درجه رقیق میکنن.بعد در مخازنی دیگر یکسری عملیات از جمله حرارت ومیکروب زدایی شده ومحصول نهایی بصورت پاستوریزه به بازار عرضه میشود.

خواص دارویی سرکه خرما

خواص سرکه خرما

سرکه خرما دارای عطر وطعم خوبی است .مزه ملایم و ملسی دارد.در درمان خستگی/پیشگیری از سرطان/درمان سرفه/کمک به کاهش وزن/رفع اختلات قاعدگی/تسکین سردرد ها//تقویت سیستم ایمنی بدن /سهولت در زایمان//درمان سوختگی والتهابهی پوستی /تقویت قلب/ یک یا دو قاشق غذا خوری سرکه خرما را با یک لیوان آب مخلوط کرده وقبل از صبحانه ویا در آخر شب میل کنید اگر هم دوست داشتید کمی عسل به آن اضافه کنید تا مزه شیرینی داشته باشد .برای بعضی ها شاید مصرفش به این صورت سخت باشد .شما می توانید از سرکه خرما برای سس سالاد/در آشپزی /در تهیه ترشیجات/استفاده کنید و لذتش را ببرید.

سرکه بخورید ، چون

صادرات انواع خرما /تهیه و توزیع ارقام مختلف با کیفیت وقیمت مناسب با مادر تماس باشید .تلفنهای تماس 09125532588//09385332588//آدرس تلگرام/mehdi255//اینستگرام/mehdialimardani24//

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *