خرمایی مضافتی طلایی سیاه بم

خرمای مضافتی یا همان رطب که بیشتر ما آنرا به رنگ مشگی پررنگ دیده وخریدیم وبخاطر طمع لذیزی که دارد از به نسبت خرماهای دیگر خرمایی مضافتی را بیشتر مصرف میکنیم.این نوع خرما باید حتما در دمای -5تا5درجه در سردخانه ویخچال نگهداری شود وهمچنین نباید در زمان بسته بندی له یا زدگی داشته باشد.هر چه این خرما درشتتر ومشگی تر باشد بهتر است هر چند نوع دیگرش در رنگهای قهوه ای وقهوه ای تیره در بازارهست واین باعث نمشود که از خاصیت خرمایی مضافتی کم شود.ولی مشتریان داخلی وخارجی بیشتر ترجیح میدهند که خرمای مضافتی درشت ومشگی را بخرن./بیشترین کشت این محصول در شهرستان بم و روستاهای اطراف آن /جیرفت /نر ماشیر/بروات{بٌرا}میباشد.خرمای مضافتی که دربم کشت میشود از نظر کیفیت بهترین هست وقابل مقایسه با سایر نقاط نمیباشد.

ویژگیهای خرمای مضافتی

این خرما حتما باید بعداز برداشت در سردخانه بین دمای -5 تا5درجه .نگهداری شود.در صادرات این محصول از نوع کم شیره وباکیفیت آن استفاده میشود.بخاطر حمل ونقل بهتر درجعبه ای 3ردیفی در کارتنهای که 12 جعبه جا میگیرید چیده میشود. با وزن های (6/5تا7/5).اما برای مصرف داخلی از کارتنهای با وزن 8 تا 10کیلوگرم استفاده میشود.طبع بسیار گرمی دارد.خرمای مضافتی در دسته محصولات غذای میباشد بخاطر رطوبتی که در خود دارد.خرما مضافتی سرشار از پتاسیم میباشد که برای درمان اسهال خوب است.زمان برداشت خرما مضافتی در اواخر تابستان میباشد.این نوع خرما از پرمصرفترین نوع خرما در بین مردم میباشد مخصوصا در ماه مبارک رمضان .این خرما باید درشرایط خاصی نگهداری شود در اتاقهای که مجهز به گاز متیل برای ضد عفونی کننده در دسترس است .

شرکت درنای تهیه وتوزیع انواع خرما در خدمت عزیزان میباشد.جهت تماس باتلفنهای 09125532588–09385332588

ایمیل/alimardani.mehdi31@gmail.com

ایدی تلگرام/mehdi7895@

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *