مقدار ویتامین”آنتی اکسیدانها و فیبررژیمی در میوه خرما”زاهدی”مجول”سایر

همانطور که در مطالب قبلی داخل نگارش شده . قسمت اعظم میوه خرما را کربو هیدارتها تشکیل می دهند /و ترکیبات دیگری هم مانند “فیبر رژیمی ” ویتامینها “آنتی اکسیدانها و رنگدانها درون میوه خرما می باشد که بسیار باارزش و مفید هستند . بطور مـثال : فیبر رژیمی که قسمت خوراکی گیاه است و  به وسیله دستگاه گوارشی بدن انسان شکسته نمی شود . از این رو برای سلامت دستگاه گوارش مفید است .

از طرفی آنتی اکسیدانها  طبیعی که به مقدار قابل توجهی در میوه خرما یافت میشود . که شامل ترکیبات فنلی : کارتنوئیدها ” سلنیوم و ویتامین (ث) می باشد .که نقش موثری در پیشگیری از بیماری های قلبی ” آلزایمر”و سرطان و پارکینسون دارند .

در این محتوا و محتواهای دیگر می خواهیم کمی دقیقتر به به اجزا ئ عملگرای میوه خرما و خصوصیات عملکردی آن ها بپردازیم .

ویتامین ها ” ویتامینه جزء غذاهای ضروری بدن بحساب  می آیند. و نقش موثری در سلامت انسان دارد

. میوه خرما دارای مقادیر زیادی از ویتامین های B1″B2″B9 می باشد.میوه خرما منبع خوبی از ویتامین های محلول در آب مانند (ب و ث )می باشد .هرچند از نظر ویتامینهای محلول در چربی منبع خوبی نیست

جدول ” مقدار برخی از ویتامینها در خرمای خشک(میلی گرم در صد گرم وزن مرطوب)

رقمتیامینریبوفلا ویننیاسینپریدوکسینفولاتآسکوربیکمنبع
مجول050/060/.1/610249/.—–————-usda”2010
دیگلت نور 052/066/.1/274165/.——-400/.usda”2010
حلاوی092/160/.—-—-053/3/300Yousif et al”1982
سایر120/125/065/—-Yousif et al”1982
خدراوی085/135/.039/2/90Yousif et al”1982
زاهدی073/153/.—-—-039/2/90Yousif et al”1982
Khudari—-—-—–———-1/000Sawaya et al”1982
Sullag—–—-—–—–—-1/500Sawaya etal”1982
نیازروزانه _میلی گرم در روز1/2001/30016/0001/300400/90/000Whitney and Roifes”2002

شرکت تجاری درنای dornai.ir تهیه و توزیع ارقام با کیفیت خرمای جنوب در بسته بندی های شیک و با قیمتی مناسب ” در خدمت عزیزان وتجار گرامی در سراسر کشور می باشد .

با ما در تماس باشید ” 09385332588—09125532588

تلگرام ” t.me/mehdi 2455 ——

–اینستگرام “m.a.dornai.ir

جیمیل شرکت “alimardani.mhdi31@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *