ارزش غذای ودرمانی خرما

خرما از گیاهانی قدیمی است که مواد معدنی وپروتیئین و انرژی زیادی برای بدن دارد و در قرآن و روایات اسلامی به کرار مصرف خرما جهت سلامت جسم و درمان بیماری تاکید می شود.در سالهای اخیردر علم و بالاخص در علوم تجربی پیشرفت ویژه شده .که باعث شده پرده از برخی رموز خلقت برداشته شود.یکی از این پیشرفت ها کشف تر کیبات مختلف موجود در انواع گیاهان مغذی مانند خرما است و فهمیدن مسیرهای متابولیسمی این ترکیبات می باشد .بخاطر ترکیبات آنتی اکسیدانی وفنلی موجود در خرما و داشتن مقادیر زیادی فیبر//کربوهیدرات//اسیدهای چرب/ و داشتن ریز مغذهای از قبیل ترکیبات معدنی و وینامین ها است که در درمان خیلی از بیماریها مفید می باشد.

انواع خرما را بشناسیم

هسته خرما غذای مرغها

میزان محصول نخل خرما 5 تا 8 ساله بین 8 تا 10 کیلوگرم است.اما این میزان در نخل های 13 ساله بین 60 تا 80 کیلو گرم است و بعضی از ارقا م اصلاح شده تا 100 کیلو گرم هم تولید میکنن.بین 13 تا 15 درصد از وزن خرما را هسته آن تشکیل میدهد که خود هسته هم قابل مصرف است .از پودر هسته خرما برای خوراک مرغهای گوشتی استفاده میشود بخاطر میزان الیاف خام و عصاره عاری از ازت (NFE) موجود در هسته خرماکه حدود 50 تا 75 درصد است .در سال در حدود 100000تن پودر هسته خرما در کشور فر آوری میشود و بخشی به مصرف جوجه های گوشتی می رسد.

صادرات انواع خرما /تهیه و توزیع ارقام مختلف با کیفیت وقیمت مناسب با مادر تماس باشید .تلفنهای تماس 09125532588/…./09385332588/../آدرس تلگرام/mehdi2455/../اینستگرام/mehdialimardani24//

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *