خرما را چگونه ضد عفونی کنیم

خرماهای که از خانواده های خرماهای خشک نیستن باید در یخچال ودور از گرما نگهداری شود.و خرماهای مرطوب بیشتر از نوع خشک در معرض ترش شدن واسیدی هستن . خرماهای که درون جعبه های مقوایی به صورت چسبیده وفشرده در بازار فروخته میشوند.گاهی شیره بسیارغلیظی از آنها خارج شده ودر بعضی ها مزه ترشیدگی احساس میشود وبا خوردن آنها زیر دندان /دانهای ریز شن مانندی احساس میشود.این نوع خرماها وقتی تحت فشار وپرس قرارمیگیرد.دچار صدمه وله شد گی میشود شهد خرما خارج شده وپوسته آنها پاره شده ومستعد شکرک زدن هستن.

نحوه شستن خرما چگونه است

نکته اینکه :بعد از شستن خرمانمیتوان زمان طولانی خرما را نگه داشت وباید زود مصرف شود وگرنه مزه خرما ترش وغیر قابل مصرف میشود.خرما های که باید در یخچال قراربگیرد اگردر معرض گرما باشد.لاروی که معمولادرون خرما وجود دارد تبدیل به کرم می شودحال اگر خرماهای که روی سینی بصورت فله در برخی (تاکید میکنم همه نه برخی )از بازارها است را خوب وریز بینا نه نگاه کنید جنبندهای سفید رنگ وریز را درون خرما ها مشاهده می کنید .البته بسته بندی های شرکتیش که در سردخانه اصولی نگهداری شده انداینگونه نیستن.در مقابل خرما های خشک وقتی در انبارهای غیر اصولی به مدت طولانی نگهداری میشوند به آنها آفاتهای انباری همچون شپشه دندانه دار و شب پره هندی میزند.درزمان خرید باید به این نکات خوب توجه کرد وحتما بعد از خرید میوه خرما را شست .

ما در شرکت درنای تمام سعی مان این است که نکات بهداشتی را رعایت کرده تا محصول با کیفیتی در بسته بندهای شیک در اختیار عزیزان قراردهیم با ما در تماس باشید 09125532588–09385332588

ایمیل/alimardani.mehdi31@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *