رطب خنیزی

خرما خنیزی یکی از ارقا م خرما می باشد که رنگ سیاه متمایل به قهوه ای تیره با هسته ا ی سیا ه /کمی کشیده که بسیار شیرین با شیره فراوان .خارک خرمای خنیزی در زمان رسیدن رنگ قرمز روشن دارد که از ویژه گی خرما خنیزی می باشد و مزه خوبی دارد .زمان رسیدن کامل ورطب شدن این میوه در اوایل مراد تا اواسط پاییز است.این خرما در کشورهای اطراف خلیج فارس مانند بحرین کشت میشود ودر امارات طرفدار زیاد دارد.کشت این خرما در ایران استان خوزستان است البته شهرستانهای دیگه مانند لامرد /فاریاب /چاه شرف /مهریزو چند جای دیگر هم تولید می شود.

شرکت تجاری خرمای جنوب -رطب خنیزی

با اینکه خرما محصول با اهمیتی در کشور ما است اما در زمان برداشت و بسته بندی به روش سنتی و آشنای نداشتن با فن آوری کردن محصول بعد از برداشت .مقدار زیادی از میوه خرما بی کیفیت وضایع شده پس جهت مصرف خوراک دامی می رود.در قسمت ساحل استان هرمزگان بدلیل اینکه در زمان رسیدن خرما هوا شرجی بوده واز رطوبت بالای بر خوردار است .خیلی از ارقام خرما در زمان رطب شدن ترش شده و می ریزد.چنانچه خرما خنیزی را در مرحله خارک برداشت کنیم بخاطر صافی پوست میوه قابل شستو شو بوده ./ خرما خنیزی در را زمان رطب شدن نمی توان شست ورطوبت گیری مجدد کرد چرا که آب به داخل خرما نفوذ میکند.

تلفن تماس 09125532588/–/09385332588//—ما در شرکت درنای درکنار شما هستیم وخرید وفروش انواع خرمای با کیفیت ومناسب را برای شما انجام میدهیم .تلگرام–mehdi2455//—-اینستگرام –m.a.dornai.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *