سرکه خرما ارزان

در مراحل رشد میوه خرما میزان تانن آن بسیار مهم است .

رقم خرما برحی “این رقم خرما در دنیا بسیار مشهور است .تانن موجود در خرما برحی در هر سه مرحله میوه خرما که مصرف میشود .( خلال / رطب / و خرما ) میزان کمی است. خرما برحی میوه دلپذیرو خوشمزه ای دارد.

در برخی از ارقام خرما فقط رطب و خرمای آن را می شود استفاده کرد.

در رقم خرما جوزی “خارک این میوه خرما بسیار شیرین و دلپذیر است .و بهترین کیفیت را دارد.اما قبل از خارک بسار گس می باشد و پس از مرحله خارک نیز چون میوه آن چرو کیده می شود.و گوشت از پوست جدا می گردد.خیلی بازار پسند نیست و تقریبا بی مصرف می شود.

در بعضی موارد رقم میوه خرمای خواصی با گفته های تاریخی و مذهبی گره خورده و باعث محبوبیت آن رقم میشود .بطور مثال “در رقم عجوه چون گفته شده حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (ص)از میوه خرمای عجوه تناول می کردن .کشت و پروش این رقم در داخل آن کشور رونق پیدا کرده و باعث محبوبیت این رقم در کشورهای تولید کننده دیگر هم شده است.

جدول “تفکیک ارقام خرما بر اساس میزان رطوبت

خشک “رطوبت میوه کمتر از 15 درصدنیمه خشک/رطوبت میوه 15 تا 20 درصدتر رطوبت میوه بیش از 20 درصد
خرماهای //زاهد /دیری
قصب/توری وسنگ شکن
استعمران/ پیارم / خضراوی
بریم /ربی وحلاوی
مضافتی/.کبکاب//برحی
گنطار/و خاصی

شرکت درنای dornai.ir مفتخر است که در راستای رشد اقتصادی کشورمان ایران تلاش همه جانبه داشته تا ارقام مختلف محصول خرما را با کیفیت خوب و قیمتی مناسب به کشورهای دیگر صادر کند .

با شرکت ما در تماس باشید .09125532588——-09385332588

اینستگرام “m.a.dornai.ir

تلگرام” mehdi2455

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *